Trygg och flexibel städning

Vi erbjuder trygg och högkvalitativ hemstädning med goda villkor för våra fantastiska helpers. 

 

Sedan starten 2014 har vi erbjudit engångsbokningar, återkommande bokningar och flyttstäd helt anpassat efter dina behov och villkor. Om du vill hoppa över ett städtillfälle kan du alltid avboka eller omboka senast 24 timmar innan utan extra kostnad.

 

Alla våra helpers är kvalitetscertifierade, försäkrade och bakgrundskontrollerade.

 

Testa TidyApp nu!

TidyApp i siffror

Sedan starten 2014
0

Sparade städtimmar

0

Utförda städningar

0

Appnedladdningar

TidyApp Team

Vilka är vi?

Utöver våra 20 fantastiska helpers består TidyApp av ett litet team baserat i Stockholm som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. 
Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected] om du vill veta mer om TidyApp.

TED ELVHAGE

Vidar Karlsson

SOFIA VINCE

Omnämningar i media

Fördelar med TidyApp​

Smidigt och enkelt

Med vår app är det enklare än någonsin att boka hemstädning. Du behöver bara fylla i din adress och bostadsstorlek så skapas bokningen direkt. Ofta kan vi erbjuda städhjälp redan imorgon!

Fantastiska helpers

Våra fantastiska helpers är experter på hemstädning och service. Alla våra helpers kvalitetssäkras genom en certifieringsprocess och bakgrundskontrolleras innan anställning.

Service i världsklass

Har du några frågor om TidyApp eller din hemstädning? Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected] så svarar vi så fort vi kan på vardagar mellan 9 - 17.
Vi är bara glada att hjälpa till!

Full försäkring

Som kund hos TidyApp är du alltid fullt försäkrad. Om olyckan skulle vara framme så har vi en ansvarsförsäkring som täcker kostnaden på skadorna. Ansvarsförsäkringen täcker självklart även vår personal.