Det har aldrig varit så smidigt att boka städning!

Vi tror många lever ett intensivt liv där städning inte alltid får plats i livspusslet och oftast finns det roligare saker än att städa när man väl får tid över. Med hjälp av TidyApp kan du på bara några klick få ditt hem skinande rent. Följ stegen nedan och boka din helper redan idag!

Skapa ett konto

Ladda ner appen i App Store eller Google Play och registrera ett konto.

Boka städning

Skapa en bokning genom att fylla i adress, storleken på bostaden samt vilket datum och tid du vill att någon av våra helpers kommer och städar. Om du vill kan du även önska att en specifik helper tar din bokning.

Tilläggstjänster

Vid bokningen av ett städtillfälle har du även möjlighet att lägga till tilläggstjänster som fönsterputs, ugnsrengöring, handdisk och kylskåpsrengöring.

Efter städningen

Betala tryggt och säkert efter avslutad städning med kort, Klarna eller PayPal. Men framförallt; njut av din nystädade bostad!

så fungerar tidyapp
Fördelar med TidyApp​

Smidigt och enkelt

Med vår app är det enklare än någonsin att boka hemstädning. Du behöver bara fylla i din adress och bostadsstorlek så skapas bokningen direkt. Ofta kan vi erbjuda städhjälp redan imorgon!

Fantastiska helpers

Våra fantastiska helpers är experter på hemstädning och service.
Alla våra helpers kvalitetssäkras genom en certifieringsprocess och bakgrundskontrolleras innan anställning.

Service i världsklass

Har du några frågor om TidyApp eller din hemstädning? Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected] så svarar vi så fort vi kan på vardagar mellan 9 – 17.
Vi är bara glada att få hjälpa till!

Full försäkring

Som kund hos TidyApp är du alltid fullt försäkrad. Om olyckan skulle vara framme så har vi en ansvarsförsäkring som täcker kostnaden på skadorna. Ansvarsförsäkringen täcker självklart även vår personal.