Handyman & hantverkstjänster

Handyman & Hantverkstjänster

Vårt systerbolag TaskRunner är experter på allt från större renoveringar till mindre hantverkstjänster och hjälper dig gärna med bland annat:

  • Flytt och transport
  • Hänga och borra
  • Montering av möbler
  • Reparation och fix
  • Måla och tapetsera
  • Renovering
  • …och mycket mer!
taskrunner hantverkstjänster handyman reparation transport buddycompany

Vad kan TaskRunner hjälpa dig med?

TaskRunner kan hjälpa dig med det mesta i hemmet. Läs mer om vad du kan få hjälp med nedan.

Slipp låna borrmaskin och få TVn eller gardinstången upphängd redan idag!

Behöver du få upp TV:n på väggen men saknar borrmaskin? Eller har du en massa tavlor som ska hängas upp på väggen men ingen tid att göra det själv? TaskRunners runners kommer hem tid dig och fixar det supersmidigt till ett bra pris.

Läs mer här.

Det kan vara knepigt att montera TVn säkert (och i rät vinkel). Låt en händig Runner fixa det åt dig.

Läs mer här.

Målning & tapetsering med TaskRunner
Är det dags för förändring hemma? Eller kanske ett större projekt på gång på sommarstället där hela fasaden ska målas om? Vi erbjuder olika typer av målning av kunniga Runners. Läs mer om hur du kan boka hjälp här.

Saker och ting går ofta sönder hemma. Det kan vara en låda som inte riktigt går att stänga eller ett handtag som inte funkar som den ska. Då kan det krävas en hantverkare som kan reparera problemet.

TaskRunner erbjuder hjälp med hantverkstjänster i Stockholm, Malmö, Göteborg (och även mindre städer) på ett smidigt och prisvärt sätt.

Läs mer här.

TechBuddys experter hjälper till med det mesta inom IT och teknik. Läs mer om vad du kan få hjälp med på deras hemsida här. 

Ska du renovera köket? TaskRunner hjälper dig gärna med renoveringen på ett väldigt smidigt sätt. Vi har Runners med lång erfarenhet av köksrenoveringar som hjälper dig utefter din önskan. 

Läs mer här.

Är det dags att montera ihop drömköket? Köksmontering är ett väldigt krävande och stort projekt. På den här sidan har TaskRunner samlat lite tips på vad du ska tänka på innan du bokar köksmontering samt hur du går tillväga. Läs mer här.

 
 

Behöver du hjälp med fönster och dörrar så hjälper TaskRunner gärna till med det. Vi har erfarna Runners som är kunniga inom området och hjälper dig på ett smidigt sätt. Läs mer här.

TaskRunner kan hjälpa till med det mesta du kan tänkas behöva hjälp med. Läs mer här om alla tjänster som TaskRunner erbjuder eller lägg upp ett uppdrag direkt i deras app med det du behöver hjälp med.